Дитяче здоров’я разом з Animal Parade!

Дитяче здоров’я разом з Animal Parade!

Традиційна медицина ефективно лікує гострі захворювання, проте в її галузі чомусь абсолютно не виділено місця профілактиці захворювань. Але ж це очевидний факт – чим більше ми будемо приділяти уваги профілактиці захворювань, тим міцнішим буде наше здоров’я.

Осінь – чудова золота пора! Дерева буяють різнокольоровими барвами, нас радують ще помірно теплі дні, та все довшими та холоднішими стають ночі, а вранці трава покривається сріблястим інеєм. Проте, різке похолодання часто призводить до зниження імунітету та вірусних захворювань. Також восени діти йдуть до садочка та школи, де хворіти починають частіше.

І хоча вірусні захворювання в розумній мірі бувають корисними, таким чином імунітет тренується і стає сильнішим. Але коли ці захворювання трапляються раз за разом, то ні про яку користь мова вже не йде. Часті вірусні захворювання у дітей навпаки послаблюють імунітет, який вимушений постійно перебувати в стресовому режимі.  А коли резерви його знижуються, то  з’являються серйозніші ускладнення зі здоров’ям – отити, аденоїди, бронхіти, тонзіліти та інші захворювання. А часте вживання антибіотиків, жарознижуючих засобів ще більше пригнічує імунну функцію, створюючи замкнуте коло.

Щоб до цього не доводити – про захист дитячого імунітету слід подбати заздалегідь. Але нас про це ніхто не попереджає. Традиційна медицина ефективно лікує гострі захворювання, проте в її галузі чомусь абсолютно не виділено місця профілактиці захворювань. Але ж це очевидний факт – чим більше ми будемо приділяти уваги профілактиці захворювань, тим міцнішим буде наше здоров’я.  У нас є потреба в цих знаннях. Тому нішу профілактики здоров’я стали заповнювати альтернативні напрямки медицини, такі як холістична медицина, яка використовує біологічно активні добавки, вітаміни, мінерали, трави та спеціальні дієтичні продукти. Цей напрямок медицини активно розвивається на заході. Та на жаль, у нас в Україні поки що він не розвинений. На Заході профілактиці здоров’я відводять величезну роль. За статистичними даними в розвинених країнах біологічно активні добавки в лікувально профілактичних цілях вживає 70% населення. А для більшості нашого українського населення БАДи асоціюються з пустишкою, шарлатанством,  або ж препаратами, які викликають жахливі побічні дії. В їхню ефективність не вірять, або ж бояться їх пити. Звісно що така думка має свої об’єктивні причини, адже переважна більшість добавок на українському ринку не проходить сертифікацію та контроль якості, БАДи часто продаються через мережеві структури, які агресивно нав’язують свою політику. Зовсім інша справа купувати БАДи в США, де існує строгий контроль якості товарів і жоден продукт не вийде на ринок, не пройшовши його. Отже, в якості продукту ви можете бути впевнені.

Часто я стикаюся з тим, що люди у нас бояться побічних дій вітамінів, бадів та трав’яних препаратів, при тому їм абсолютно не страшно вживати набагато шкідливіші антибіотики, знеболюючі засоби, жарознижуючі і давати це своїм дітям. Я ні в якому разі не відмовляю вас від традиційних ліків, в гострих випадках вони необхідні. Я маю на увазі, що не слід боятися вітамінів та біодобавок, адже якісні натуральні препарати в належних дозуваннях, які написані в інструкції до препарату, є безпечні для здоров’я та, на відміну від традиційних ліків, переважно не мають побічних дій. Виключення складають препарати, на які у вас індивідуальна непереносимість, алергічні реакції, та препарати на фітогормонах. Такі підійдуть не всім. В натуральних препаратах зовсім інший принцип дії на організм. Якщо традиційні ліки знімають лише гостру симптоматику хвороби, то натуральні засоби налаштовують біологічні процеси в організмі на правильну роботу, поповнюють нестачу необхідних нутрієнтів, очищують від токсинів, підвищують імунітет. А сильний імунітет здатен протистояти хворобам. В цьому заключається вся суть натуральних засобів. Окрім профілактики, грамотно підібрані БАДи здатні виліковувати гострі та хронічні захворювання.

Тепер вернемось до теми дитячого здоров’я. Сьогодні я хочу вас познайомити з унікальною лінійкою відомого американського бренду 

 Нагодою до написання цієї статті є акція в магазині на їхню продукцію. Знижка аж 15%! Ця лінійка унікальна тим, що в ній є всі необхідні препарати для дітей на будь які випадки. Нижче ми розглянемо самі відомі із них.

Самим важливим для профілактики здоров’я є прийом дитячих полівітамінних комплексів. 
Ці вітаміни ідеальні за складом! Вони спрямовані на посилення дитячого імунітету та мають безлід вдячних відгуків! На мою думку, комплекси за посиланням нижче є самими збалансованими. Хоча в їхній лінійці є вітаміни з простішим складом та дешевші по ціні. Але в цьому комплексі мені подобається те, що тут окрім вітамінів та мінералів містяться пробіотики, ферменти для травлення, вітамін D у денній нормі, комплекс амінокислот та біофлавоноїдів. На перший погляд ціна висока, але в упаковці 120 таблеток, їх вистачить на два місяці прийому і тут вже є все необхідне.
Вітаміни мають форму желейних цукерок з різноманітними смаками, які неодмінно сподобаються вашим дітям. За посиланням ви можете обрати вітаміни на ваш смак – з виноградом, апельсином та ін. Вони  не містять цукру, натомість в них міститься натуральний підсолоджувач – ксиліт, який зміцнює дитячу зубну емаль та являється природнім антисептиком для ротової порожнини.

Вітаміни гіпоалергенні. Без шкідливих добавок, барвників та ароматизаторів.
У складі міститься денна норма вітаміну D, який необхідний дітям особливо. Тому вживаючи цей подівітамінний комплекс додатково вітамін D вводити не слід. Окрім усіх важливих вітамінів та мінералів в комплексі містяться жирні кислоти: альфа-лінолева, лінолева, олеїнова, пальмітінова. Жирні кислоти необхідні для гармонійного формування нервової системи та процесів обміну речовин. Спеціальна ферментна суміш дозволяє вітамінам краще засвоюватися організмом та краще перетравлюватися їжі. Пробіотики необхідні для повноцінного імунітету та профілактики дисбактеріозу. Комплекс біофлавоноїдів – це сильні природні антиоксиданти, які захищають дитячий організм від забруднення навколишнього середовища.
При зміні погодних умов, при початку відвідування дитиною дошкільних закладів та школи – якісний вітамінний комплекс підтримає імунітет, допоможе уникнути захворювань. Цей комлекс можна приймати з 2 років.
А для немовлят є спеціальний вітамінний комплекс в краплях Цей комплекс відрізняється від попереднього більш стриманим складом. В ньому містяться самі необхідні вітаміни для малюків.
Для підлітків є спеціальні вітамінні комплекси, підлаштовані під їхні потреби. На мою думку це найкращі вітаміни для підлітків на іНеrb. Наприклад, в складі для хлопців міститься  комплекс BlemiShield, амінокислоти та спеціальна суміш для зміцнення м’язів. Особливо це важливо для дітей, які займаються спортом. Цинк являється як зміцнюючим імунним засобом так і профілактикою від підліткового акне.
Вітаміни для хлопців:
Вітаміни для дівчат:
Додатково містять комплекс для підримки жіночого здоров’я BlemiShield – клюква, шпинат, броколі, спіруліну. Вітаміни мають натуральний смак лісових ягід.
 Але якщо хвороба все ж таки настигла дитину, на поміч прийде натуральний засіб для зміцнення імунітету – імунобустер!

Коли минулого разу була акція на цю лінійку, цей імунобустер розмели з полиць в перші ж дні. Тому що цей засіб є дуже ефективним. У складі імунобустеру містяться необхідні для повноцінної роботи імунітету вітаміни С, А і Е. Ці вітаміни також відомі своїми антиоксидантними властивостями. Цинк – елемент, який є найважливішим для імунної системи. Також комплекс містить спеціальну імунну суміш з концентрату виноградного соку,  китайського зеленого чаю без кофеїну, куркуми, часнику (без запаху), оливкового листа та гриба шиїтаке. Усі ці біодобавки відомі своїми ефективними лікувальними, противірусними та антиоксидантними властивостями. Окрім цього, комплекс містить лактобактерії. Отже тут є все що необхідно для півищення імунітету. Імунобустер допоможе здолати хворобу в самому її початку і не дати організму розхворітися, або ж з ним хвороба перенесеться набагато легше та без ускладнень.

Тільки важливе застереження – імунобустер не слід приймати одночасно з полівітамінним комплексом, щоб уникнути передозування вітамінів С, А і Е. Натомість, з ним разом додатково можна приймати ті вітаміни та мінерали, які не містяться у складі імунобустеру. Наприклад вітамін D, кальцій, магній, Омега-3.
Про необхідність вітаміну D для дітей, особливо в холодну пору року, відомо всім. Він являється профілактикою рахіту, необхідний для засвоєння кальцію, який являється будівельним матеріалом для скелету та зубів. Вітамін D3 Animal Parade є також у вигляді жувальних цукерок. Це форма для дітей з 2 років.  Для менших дітей є вітамін D у формы крапель.
А це ефективний  дитячий пробіотик для горла, вуха та носа  Натуральний засіб для лікування аденоїдів, отитів та інших лор-захворювань.
Гострі захворювання та примінення антибіотиків знищують корисну мікрофлору в організмі, в тому ж числі мікрофлору ротової порожнини та горла. Що породжує замкнуте коло хвороб і зниження імунітету. На фоні зниженого імунітету можуть з’явитися аденоїди, які являються широкорозповсюдженим дитячим захворюванням. В запущених випадках лікарі пропонують їх хірургічне видалення. Проте часто буває достатньо відновити мікрофлору і аденоїди проходять самі безслідно. Традиційно курс прийому становить три місяці. Але нам вистачило однієї баночки.
Процитую свій відгук про цей препарат який я написала на сайті іНеrb:

Я придбала цей засіб орієнтуючись на багатообіцяючі відгуки про нього на Айхерб і вирішила спробувати. Після перенесених застуд у дитини збільшились аденоїди і не приходили в норму. Через що син не міг спокійно дихати носом вночі, а нежить став його частим супутником. Пробіотик нам прийшов в посилці як раз під час чергової застуди і я почала його давати. В перші дні результату я не помічала. Але через два тиждня син почав вільно дихати носом вночі. Ми пропили банку, якої вистачило на 1,5 місяців. Два тиждні тому закінчили приймати. Результат зберігається. Нежитю за цей період не було жодного разу. Аденоіди повторно я ще перевірити не встигла, але по самопочуттю дитини бачу, що все в порядку. У нас була легка стадія. Якщо у вас 2-3 стадія – можливо в вашому випадку однієї банки буде мало. Та знайте, що цей засіб працює! Цей пробіотик буде також эфективним при хронічних отитах, ангінах, тонзілітах, ринітах та ін. проблемах лор -органів. У складі препарату – спеціальні лактобактерії, які необхідні для здорової мікрофлори горла, носа та вушей. Принцип дії заключається в відновленні природнього місцевого імунитету. Часто вщеперелічені хвороби у дітей багаторазово лікують антибіотиками. А це в перспективі не тільки не позбавляє від хронічних захворювань, а ще й пригнічує місцеву мікрофлору. Пригнічення місцевої мікрофлори призводить до зниження імунитету, що в свою чергу знову призводить до хвороб. І так створюється замкнуте коло. Тому дуже важливо відновити мікрофлору.

 Не менш важливими являються  пробіотики для кишечника.  Адже 80% імунітету знаходиться саме там. Пробіотики необхідні не лише при прийомі антибіотиків,  а й в комплексному застосуванні для підвищення імунітету. Також важливу роль відіграють пробіотики в лікуванні алергічних захворювань та дитячих дерматитів. Наявність дерматиту часто свідчить про те, що в кишечнику існуюють проблеми – дисбактеріоз, гельмінти, відсутність ферментів для засвоєння деяких продуктів харчування. Ці фактори призводять до подразення стінок кишечника та порушення герметичності його стінок. В результаті чого через негерметичні стінки в кров починають всмоктуватися токсини і розноситися по організму. Імунна система розпізнає їх як чужі їй агенти і починає свою атаку. Так виникає алергічна реакція. А коли імунітет виходить з ладу, то починає неадекватно реагувати на різноманітні фактори – пиляву, цвітіння квітів, продукти харчування. Тому якісні пробіотики необхідні в комплексному лікуванні алергічних захворювань. Про ефективну боротьбу пробіотику Nature’s Way з дитячим атопічним дерматитом свідчать відгуки на сайті. Пробіотик у вигляді порошку, його можна домішувати в дитячу суміш.
Для здоров’я кишечника також важливе повноцінне засвоювання лактози. При лактозній недостатньості, лактозній непереносимості застосовується добавка, яка допомагає засвоїти молочні продукти – фермент лактази.   Часто молочні продукти неможливо уникнути, наприклад в дитячих садочках чи в гостях. В такому випадку фермент Nature’s Plus буде рішенням цієї проблеми.
 Іноді дітям додатково слід приймати кальцій, коли є проблеми з формуванням суглобів та здоров’ям зубів. Також установлений зв’язок між нестачею кальцію та алергічними реакціями. Тому дітям алергікам є сенс додатково вводити добавку з кальцієм після консультації з лікарем.
Це кальцій  у хелатній формі. Хелатні форми мінералів засвоюються організмом найкраще, та не викликають побічних дій.  Добавка містить 250 мг. кальцію та 50 мг. магнію.

Магній допомагає кальцію засвоюватися саме в такому співвідношенні. Але для повноціннішого засвоєння кальцію, його слід приймати разом з вітаміном D3.

В Animal Parade є два вида кальцію – з цукром і без. Я все ж таки раджу кальцій без цукру по тій причині, що цукор заважає засвоюватися кальцію в організмі.
Магній у формі цитрату. Містить натуральний безпечний підсолоджувач ксиліт.
Магній на сьогоднішній день являється одним із самих дефіцитних елементів. Сучасна рафінована їжа майже не містить його у своєму складі, а постійні стреси регулярно зменшують його запаси. Адже це наш внутрішній природній заспокійливий засіб. Дитяча нервозність, надмірні істерики та поганий сон, надмірна активність та дефіцит концентрації уваги свідчить про нестачу цього елементу. Також магній часто застосовується за призначенням лікаря у комплексному лікуванні дитячих неврозів, в тому числі заїкань та енурезу, синдрому гіперактивності та дефіциту уваги, гіпертонусу м’язів та ряду неврологічних захворювань.
Магній Animal Parade має вигляд смачних жувальних цукерок з різноманітними тваринками.
 Дуже часто сучасні діти отримують недостатньо зелені в своєму раціоні харчування. Зелень цінна найбільше тим, що в ній у великій кількості міститься природній хлорофіл. Хлорофіл відомий своїми антибактеріальними, протигрибковими, дезодоруючими властивостями. Він ефективний проти стафілококів, стрептококів, грибків кандиди. Хлорофіл очищує кров від вільних радикалів та усуває неприємний запах поту.  Молекула хлорофілу ідентична молекулі гемоглобіну, тому він підтримує його рівень в організмі. Хлорофіл бере участь у синтезі енергії в клітинах, транспортуючи до них з кров’ю кисень. В результаті після його прийому відбувається загальний підйом енергії, проходить хронічна втома. Опис користі хлорофілу потребує окремої статті. Його роль у нашому організмі велика.
 В холодну пору року в раціоні харчування не вистачає зелені. Якщо це так, то є сенс ввести добавку до раціону харчування із зелених овочів
У складі міститься броколі, огірок, цільний коричневий рис, моркв’яний сік, хлорелла, буряковий сік, люцерна, фруктоолігосахариди. Попередження – у складі препарату міститься цукор, хоча й в невеличких дозах.
Я розглянула тільки деяку частину продукції цієї фірми. 
Будь які питання з приводу цієї продукції ви можете задати мені в коментарях.
Щоб отримати 5% знижки на своє замовлення в іHerb – введіть в кошику промокод – PWK063