Мої улюблені товари з Iherb

Мої улюблені товари з Iherb

Шановні читачі! Ця стаття написана з ціллю розповісти вам про мої улюблені товари з Iherb.
Я купую з цього магазину починаючи з 2015 року. Він є одним з моїх улюблених. Товари замовляю різноманітні – вітаміни та бади, дитячі товари, продукти харчування та косметику. На сайті величезний асортимент, більше сотні найменувань різних брендів. Тому початківцю в цьому різноманітті легко заплутатися і незрозуміло що купувати. Коли я починала робити покупки в цьому магазині, я читала різноманітні блоги та огляди товарів, щоб мати про них хоч якусь уяву. А з накопиченням власного досвіду, я вирішила що пора й мені починати вести свій блог. Адже я являюсь не лише покупцем, а вивчаю властивості біодобавок, вітамінів і мінералів та іхній вплив на організм людини. Поскільки я організовую спільні покупки з цього магазину, то часто мої клієнти у мене запитують, які вітаміни підійдуть для їхньої дитини найкраще, враховуючи всі індивідуальні особливості,  яка біодобавка зміцнить імунітет, а що допоможе зхуднути, зміцнити волосся та нігті. Тому, в мене з’ явилась необхідність досконало розібратися в цьому питанні, щоб консультувати своїх клієнтів.

Особисто я перепробувала багато товарів. Деякі з них справили на мене сильне враження, деякі з них сподобалися, а деякі не підійшли мені особисто.
Але на разі я хочу вам розповісти про ті товари, які мені сподобалися особливо, від яких я просто в захваті і вони стали моїм  Маст хев!
Я сподіваюсь, що для вас моя публікація стане в пригоді і допоможе з вибором, особливо якщо ви купуєте вперше.
Хочу зауважити, що я не роблю ніякої реклами і мені за мої статті ніхто не платить. Я являюсь покупцем Iherb і ділюсь своїми суб’ єктивними враженнями від тих товарів, які перевірила на власному досвіді. Мій блог – це моя особиста ініціатива, в якому я ділюся з вами своїм досвідом та знаннями, які змінили моє життя на краще. Отже я хочу ними з вами ділитися, щоб і ви відчули їхню користь для себе. Тим паче, зараз на ринку в Україні так багато неякісного товару, який коштує величезні гроші та неоправдує жодних надій. А коли знаходиш якісний товар, то цією інформацією хочеться ділитися з усіма.

1. Мінеральна пудра для обличчя Physician’s Formula.

 

 

https://ua.iherb.com/…/Physician-s-Formula-Inc-Mine…/45526/…

Я довгий час шукала свою ідеальну пудру. Перепробувала багато марок і все не те. Будь яка пудра сушила мою шкіру, а її текстура була помітна на обличчі, а недоліки не дуже то й маскувала. Тим паче хімічні компоненти які присутні в її складі, часто подразнювали мою шкіру. В результаті – сухість обличчя, почервоніння.

Пудру Physician’s Formula я обрала по відгукам користувачів, та прочитавши її склад. Перше що мені сподобалось, що вона має натуральний склад – без парабенів, без тальку, гіпоалергенна. В комплекті є дзеркало та щіточка.
Коли я її спробувала – була в захваті! Пудра має мілку текстуру, вона маскує недоліки шкіри, вирівнює її тон ідеально, але при цьому самої текстури пудри на обличчі не видно. Пудра омолоджує шкіру візуально, робить її ніжною немов у дитини.

І при тому вона абсолютно не сушить шкіру, навіть коли наносити її без основи. Пудра не забиває пори. Шкіру абсолютно не подразнює. Навпаки підсушує прищики та різні запалення, запобігає утворенню нових. При її регулярному використанні, акне на обличчі помітно меншає. А раніше, що я тільки не пробувала від цієї проблеми. Пудра така легка, що я наношу її на обличчя і забуваю про неї взагалі.
Декілька відтінків дозволяють коректувати обличчя. Зелений тон можна наносити на запалення та почервоніння. Жовтий добре маскує синці під очима, пігментні плями та постакне, рожевий надає рум’ янцю. Відтінки можна змінувати та наносити окремо, по бажанню.
Тон пудри підлаштовується під тон шкіри, але все ж таки має границі і підходить для світлих та середніх тонів. Смуглявим не підійде. Тому влітку я переходжу на пудру цієї ж фірми, яка має сонцезахисні властивості SPF 30

https://ua.iherb.com/…/Physician-s-Formula-Inc-Mine…/52547/…

Єдиний недолік у цих товарів, в тому, що кісточки в комплекті дуже жорткі. Тому я купила кісточку окремо:

2. Студійна кісточка для пудри E.L.F. Cosmetics

Кісточка м’ яка і дуже зручна у використанні. А ще великий плюс – бюджетна ціна. За таку ціну просто неймовірна якість! Не уступає ніяким брендовим студійним кісточкам взагалі.

https://ua.iherb.com/…/E-L-F-Cosmetics-Studio-Powder-…/48219

3. А зараз разом з цією кісточкою ви можете придбати суперові бальзами для губ, Бестселлер на АйХерб – Sierra Bees і отримаєте комбіновану знижку 1.77$ В комплекті 8 бальзамів. Їхня ціна усього – $3.95 без знижки.
https://ua.iherb.com/…/Sierra-Bees-Organic-Lip-Balm…/63674/…

Бальзамів вистачає надовго, я користуюся ними уже другий рік і вони щей не збираються закінчуватися)
Але особисто для мене ї

хня найбільша перевага не в економії. Це не гігієнічні помади. Бальзами мають лікувальну дію, повністю натуральний склад, виготовленні на основі бджолиного воску. Добре зволожують губи, стійкі, загоюють будь які тріщинки. Їх використовують не тільки дорослі, вони підходять дітям, завдяки тому, що у їхньому складі не має нічого шкідливо, тільки все натуральне, а отже корисне.
Кожний бальзам має свій унікальний склад та аромат: какао, мед, гранат, м’ ята, араганова олія, крем брюле та ін.

4. Олія Ши на мою думку повинна бути в кожному домі. Це універсальний лікувальний та косметичний засіб. Добре загоює опіки, тріщини та сухість на шкірі, ліктях, підошвах ніг, усуває симптоми при обмороженні шкіри. Підходить дітям, тому що це чиста Олія без будь яких домішок.

Олію Ши можна використовувати замість крему для рук. Я саме для рук її використовую. Після пологів і грудного вигодування в мене дуже сохли руки. Креми були неефективними, швидко всмоктувалися і через кілька годин руки знову були сухими.

Олія Ши мені допомогла. Е

фекту вистачає на 2-3 дні. Та й руки сохнуть в мене вже все менше. Також ця олія прибрала сухість і грубість на ліктях за дуже короткий час.
Для обличчя вона не підходить – занадто груба. Але її корисно додавати в креми та всіляки маски, адже вона сприяє виробітку в шкірі колагену, який має омолоджувальні властивості. Для себе я вибрала Олію Ши фірми Now Foods. Олія має бюджетну ціну, по зрівнян

ню з іншими брендами. Але товар якісний, має свіжий аромат, приємна текстура. Перед нанесенням, олію потрібно розігріти в руках.
https://ua.iherb.com/…/Now-Foods-Solutions-Shea-Butt…/1110/…

5. Дитячі кусачки для нігтів iPlay Inc

https://ua.iherb.com/…/iPlay-Inc-Green-Sprouts-Baby…/27189/…

Їхня перевага у тому, що вони абсолютно безпечні для дитини. Адже фантастична $2.66. Я купувала їх по дорожчій ціні.

їхня конструкція така, що зрізаючи нігті, поранити дитину неможливо. Це дуже важливо для непосидючих дітей та для новонароджених. Кусачки зручно тримати в руках при процедурі. А ще самі нігті при зрізанні не падають на підлогу, а збираються всередину кусачок. Потім їх можна легко витрусити в мусорку. Чисто, легко та безпечно для дитини!
Вік необмежений.

6. В одній їз своїх публікацій я писала вже, як важлива для кожного із нас Омега 3. Особливо для дітей, вагітних та годуючих матусь. Омега 3 – одна із добавок, яку я приймаю на регулярній основі. Перепробувала я декілька марок. Але для щоденного вживання зупинилась на Madre Labs
https://ua.iherb.com/…/Madre-Labs-Omega-800-Fish-Oi…/65844/…

Я довго вивчала вплив Омеги 3 на здоров’ я людини і знаю, якийсклад підійде дорослій людині, а який для вагітних чи для дітей. Якщо ви хочете щоб Омега 3 дійсно принесла вам користь – треба знати що підійде саме вам. А для цього враховуються вік, стан вашого здоров’ я та ін.. Найоптимальніша Омега 3 для дорослих, яка має середню цінову категорію – Madre Labs, Омега 800.
Це концентрований риб’ ячий жир, екологічно чистий, перевірений на відсутність шкідливих речовин. Вміст амінокислот високий -840 мг DHA і EPA, отже терапевтичний ефект від такого високого вмісту амінокислот буде відчутний. Але саме головне, що в цьому препараті дуже малий відсоток жиру, усього 20%. Саме тому ця Омега дуже добре переноситься при вживанні, не викликаючи відрижок, печії та інших проблем зі шлунком. Це дуже важливо, адже багато людей, маючи проблеми з жкт не можуть вживати Омегу. Ця Омега не викличе няких побічних впливів. Користь для організму, яку відмітила я та мої близькі – при тривалому вживанні знижується артеріальний тиск до нормальних показників, розумовою роботою займатися стає легше, в голові проясняється, шкіра стає гладкою та еластичною, стають непотрібними зволожувальні креми.

Своїй дитині я даю Омегу Nordic Naturals

https://ua.iherb.com/…/Nordic-Naturals-Baby-s-DHA-w…/23058/…
Це одна з найкращих і найефективніших дитячих Омег.

7. Дитяча Ехінацея ChildLife.

Ця фірма випускає дуже якісні вітаміни, особливо популярні комплекси для дітей та вітамін Д.

Ехінацея – це імуномодулятор. Він необхідний для лікування та профілактики орз та грипу. Якщо цей препарат давати дитині в період епідемії, то це з більшою ймовірністю убереже її від захворювання. А якщо дитина вже захворіла, вона посприяє швидкому одужанню. Я даю ехінацею дитині для профілактики в період епідемій і вона діє. Її можна приймати дорослим. Коли я годувала грудьми і хворіла орз, ніяких ліків не можна було приймати. Я лікувалась однією Ехінацеєю ChildLife і коренем солодки. За 2 дні застуди як і не було, навіть кашель зник. Смак у неї дуже приємний, без спирту, солодкий. Дітям подобається.

https://ua.iherb.com/…/ChildLife-Essentials-Echinacea…/14409

8. Криштальні дезодоранти Crystal Body

Жіночий: https://ua.iherb.com/…/Crystal-Body-Deodorant-Deodoran…/5705
Чоловічий: https://ua.iherb.com/…/Crystal-Body-Deodorant-Body-De…/55095
Це безпечна альтернатива традиційним дезодорантам.

Вченими доказано, що дезодоранти шкодять здоров’ ю, особливо здоров’ю жіночої молочної залози.

Адже парабени та інші шкідливі речовини проникають в грудні залози та накопичуються в них.
Практично всі дезодоранти забивають пори під пахвами, за ра

хунок чого піт не виходить, от тому вони залишаються сухими. Але фізіологічно піт повинен виходити! З потом виходять токсини з тіла, шкіряний жир, солі та ін..

Коли їх затримувати – вони лишаються всередині організму, а піт починає виходити іншими місцями тіла – наприклад замість пахв починає сильно пітніти обличчя, спина. Але ж проблема полягає не в самому поту, а в його запаху.
Криштальні дезодоранти зроблені таким чином, що вони не забивають пори та не затримують піт. Їхня дія полягає в тому, що вони мають антибактеріальну, знезаражуючу та дезодоруючу дію. Кристальні дезодоранти вбивають запах поту та бактерії, які його спричинюють.

9. Дитячий зубний гель Xlear

https://ua.iherb.com/…/Xlear-Kid-s-Spry-Tooth-Gel-w…/21273/…

Цей гель має перевагу в тому, що дитина його може ковтати, він абсолютно безпечний.

Виробник указує, що користуватися ним можна з 3 місяців. Але в 3 міс. зуби – це велика рідкість тому починати користуватися ним логічніше з появною перших зубів. Це був наший перший дитячий зубний гель і ми користуємося ним по сьогоднішній день.

10. М’ ятний чай вищого сорту Stash Tea
https://in.iherb.com/pr/Stash-Tea-Premium-Peppermint-Herbal-Tea-Caffeine-Free-20-Tea-Bags-0-7-oz-20-g/26711/?rcode=PWK063

Коли я заварила цей чай – весь дім наповнився ароматом свіжескошеної натуральної м’ яти!) Жоден м’ ятний чай, який я пробувала до цього моменту, не йде з ним в порівняння. Не містить кофеїну.

Одного пакетику вистачає на 2 чашки. Якщо заварити на одну – буде дуже концентрований.
На цьому я зупинюся.

Якщо у вас є список улюблених товарів з АйХерб, прошу поділитися ними в коментарях. Ваші відгуки будуть цінними для мене і для інших читачів.
Дякую за увагу!

Замовити з магазину ви можете самостійно, адже https://ua.iherb.com/?rcode=PWK063 єдиний магазин, який проводить доставку в Україну. Доставка в Україну платна, залежить від ваги вашого замовлення. Від суми 60$ доставка Boxberry безкоштовна на пункти видачі, якими являється найближче до вас відділення Нової пошти. Якщо ви замовляєте вперше, введіть цей промокод у вашій корзині та отримайте 5$ знижки в подарунок SAVE2017. Також для 5% знижки щоразу при замовленні користуйтесь промокодом – PWK063

Бажаю вам вдалих покупок!