Лікування ГРВІ у дітей бадами з IHerb.

Лікування ГРВІ у дітей бадами з IHerb.

За минулу зиму у мене вже нарешті сформувалась  ефективна та перевірена схема лікування та профілактики ГРВІ, застудних захворювань у дітей та дорослих. Я підбирала її методом випробовування на собі різних засобів і знайшла ті, які являються нафейективнішими. Окрім того, що ми перевірили її всією родиною, я не один раз рекомендувала її знайомим та клієнтам, які приймають зі мною участь в спільних покупках – від багатьох отримала зворотні хороші відгуки. Діти стали швидко одужувати, а в декотрих ця схема повністю припиняла замкнуте коло захворювань в дитячому садку. Хоча заголовок теми стосується дітей, але паралельно говорити ми будемо про лікування та профілактику дорослих, тому що принцип – один і той же.

Ця схема працює!  І от що змінилося після того, як я почала використовувати її в лікуванні. Серйозно я перехворіла сильним ОРВІ усього раз за зиму і то лише тому, що на момент захворювання так склалося, що в моїй аптечці не було необхідних бадів з iHerb. В решті випадків я починала приймати добавки при перших симптомах застуди і або переносила його в легкій формі без потреби в постільному режимі, або захворювання взагалі не починалося. Такий самий ефект помітив мій чоловік і інші члени родини. Син захворівав частіше ніж ми, але одужував швидше і хвороби протікали в легкій формі – з невисокою температурою та одужанням за 1-2 дні.

Лікування ГРВІ.

Екстракт бузини Sambucol – cамий ефективний засіб від застуди. Діє моментально.

Одного разу, коли  я гостювала у своїх батьків, у мене почалась застуда. Це було влітку, саме в той сезон, коли дозріли ягоди бузини. Вони росли у батьків в подвір’ї ніби бур’ян і їх ніхто ніколи не збирав. Я нарвала ягоди бузини і з’їла цілу жменю. На ранок біль у горлі відступила. Часто поруч з людьми ростуть такі цілющі рослини, а вони не знають про них. З того часу батьки заготовляють варення з бузини на зиму.

Якщо ви знаєте екологічно чисті місяця де ростуть ягоди бузини, я також раджу вам заготовити їх на зиму. А якщо такого місця поблизу вас не має – не страшно. На IHerb є уже готовий засіб  – екстракт з ягід бузини Sambucol.

Якщо випити його при перших проявах застуди – її можна уникнути взагалі. Але і в розгар хвороби він ефективно знижує її симптоматику. Температура проходить за більш коротший час і не буває високою, кашель і нежить також минають швидко. При цьому бажано не збивати температуру, якщо ви, або дитина переносять її без наслідків, тому що так працює імунітет.

На iHerb є багато фірм, які виготовляють екстракт бузини. Але я пробувала лише Sambucol. І поскільки він виявився ефективним засобом, я не хочу пробувати інші фірми, адже мене ця абсолютно влаштовує, вона ефективна. Фірма Sambucol мені ще подобається тим, що вона спеціалізується на лікарських засобах з бузини і ніяких більше бадів не виготовляє. Але у її складі міститься цукор, тому для тих, хто сидить на низькоглікемічній дієті доведеться пошукати інші аналоги без цукру. Та на  iHerb на щастя їх вистачає.

Для дітей:

Для дорослих:

Екстракт бузини слід приймати під час застуди при перших її проявах і надалі до зникнення симптомів, для профілактики якщо в домі є хворі члени родини, під час епідемій на роботі, в школі чи дитсадку.

Лікування кашлю. 

Є чудовий і ефективний сироп від кашлю, виготовлений на основі трав Olbas Therapeutic. У складі лише лікарські трави і мед. В інструкції написано що можна давати дітям з 3 років, а до 3 років стосовно прийому проконсультуватися з педіатром. Olbas Therapeutic – ефективний як проти кашлю при ОРВІ так і у комплексному лікуванні бронхіту.

У поєднанні з цим сиропом можна використовувати мазь для розтирання грудей на травах. Також цю мазь можна наносити на крила носа при нежиті. Вона ефективно усуває закладення в ньому. У складі також тільки трави та натуральні речовини: евкаліпт, лаванда, м’ята та олія чайного дерева, віск. Перед тим, як використовувати мазь для дитини – проведіть тест на алергію. Для цього нанесіть невеличку кількість мазі на внутрішню сторону ліктя та почекайте годину. Якщо не виявилось припухлості та почервоніння – мазь можна використовувати. І напевне вам відомо, що будь яку зігріваючу мазь чи бальзам не можна наносити на зону серця.

Лікування нежиті.

Соляний розчин для промивання носу Xlear для дітей. Це аналог Аквамаріса, Х’юмера та ін.

Але він ефективніший за ці засоби, адже окрім морської води тут міститься у складі ксиліт – натуральний протимікробний, антисептичний засіб.

Для дорослих:

Судинозвужуючих засобів при боротьбі з нежиттю, я стараюсь уникати. Адже вони не лікують нежить, а дають короткотривалий ефект. При цьому звужують судини не лише в носі, а й в головному мозку. На iHerb є багато варіантів назальних спреїв на основі лікарських трав.

Лікування болю в горлі.

Для дітей є хороший спрей фірми Herbs for Kids виготовлений на основі трав.

Можна використовувати з 1 року.

Спрей для дорослих:

А це ефективні гомеопатичні льодяники від болю в горлі Zand.

Як тільки я відчуваю перші прояви застуди – відразу починаю їх використовувати. Вони дуже ефективно знімають біль, першіння у горлі та перші прояви застуди. Мають виражений ментоловий охолоджуючий ефект. Я завжди їх тримаю у своїй аптечці.

Їх можна приймати дітям з 6 років. До 6 років – після консультації з педіатром.

Зміцнення імунітету.

Якщо дитина часто хворіє і їй необхідно зміцнити імунітет, наприклад, часто хворіє в дитячому садочку, є специальні вітаміни, які можна пропивати час від часу для профілактики – Імунобустер від Nature’s Plus.

Це спеціальний комплекс для імунітету виготовлений на основі вітамінів антиоксидантів А, С і Е, цинку у активній формі  монометіоніну. Така форма швидко засвоюється. У складі також міститься трав’яна імунобустерна суміш і пробіотики. Засіб виготовлений у вигляді жувальних цукерок у формі звірят. Дуже подобається дітям.

Його не можна прйимати разом з іншими мультивітамінними комплексами. При цьому разом з ним можна співміщати прийом вітаміну D та інші лікарські засоби.

Про Імунобустер я писала в статті Дитяче здоров’я разом з Animal Parade! Рекомендую вам її прочитати, там я розповідаю про добавки  Nature`s Plus. У цієї фірми є багато ефективних та смачних засобів для дітей. 🙂

Ефект буде ще кращим, якщо імунобустер співміщати з прийомом Колоструму.

Колострум – це потужний імуностимулятор, який ефективний не лише проти застуд, а й для зміцнення всього здоров’я взагалі. Препарат колоструму це – молозиво корів, яке виробляється молочними залозами в перші 3-5 діб після народження теляти. Багатьма науковими дослідженнями вже доведено ефективну імуностимулюючу дію молозива.

Саме з першими його краплями закладається здоровий імунітет на все життя. Адже сама природа заклала у нього все найцінніше. Молозиво містить в собі імуноглобуліни класу G, A, M, D, E, лейкоцити для боротьби з патогенною мікрофлорою, інтерферони що допомагають в боротьбі з вірусами, а також являються профілактикою онкологічних захворювань, інтерлейкіни які відповідають за активацію імунних клітин, лактоферин – потужний захист від бактерій та вірусів та ще багато інших речовин які необхідні для повноцінної роботи імунітету. Також молозиво містить пробіотики, пребіотики, а здорова мікрофлора це також запорука міцного імунітету і правильного обміну речовин в організмі. Його склад багатий на амінокислоти, мінерали та вітаміни, а також эндорфіни, які покращують настрій та заспокоюють нервову систему. Повністю склад молозива ще не досліджений і багато ще його корисних властивостей невідомі нам.

Побічних дій у Колоструму не має, воно не може перестимулювати імунітет на відміну від штучних фармацевтичних імуностимуляторів, адже всі речовини у ньому знаходяться у природній формі, яка легко розпізнається та засвоюється організмом і не може діяти на нього агресивно. Вживати Колострум можна тривалий час. Протипоказанням до нього являється лише алергія на коров’яче молоко та лактозна непереносимість.

Колострум можна використовувати у комплексній терапії цілого ряду захворювань:

  •  ОРВІ, грип, ангіни, ларінгіти, трахеїти, ситусити, бронхіти, отити
  •  Алергічні захворювання – дерматити, кропив’янка, алергічні риніти, кон’юктівіти та ін.
  • Аутоімунні захворювання. Колострум це єдиний імуностимулятор, який можна використовувати при аутоімунних захворюваннях
  • Будь які вірусні та грибкові захворювання
  • Цукровий діабет
  • Психічні захворювання і це ще далеко не повний список.

На IHerb для дітей є Колострум ChildLife з пробіотиками.

Можна використовувати з 2 років.

В таблетках:

В порошку:

Колострум для дорослих:

California Gold Nutrition в капсулах:

В порошку:

Очищений колострум високої якості Kirkman Labs без молочного білка – казеїну.

(Хоча його сліди там можуть бути присутні. Тому алергікам на казеїн – обережно!)

Збільшені аденоїди у дитини.

Збільшення аденоїдів – це часта проблема у дітей 2-6 років. До їхнього збільшення призводять часті ОРВІ та хронічні інфекції, які живуть в носових пазухах.

Цитую свій відгук про нього з iHerb:

Я купила цей засіб орієнтуючись на чудові відгуки про нього на Айхерб і вирішила спробувати. Після перенесених застуд у дитини збільшились аденоїди і не приходили в норму. Від чого он не міг дихати носом вночі, а нежить стала його частим супутником. Пробіотик нам прийшов в посилці якраз підчас  чергової застуди і я почала його давати. В перші дні результату не було. Але через 2 тиждня син почав дихати носом вільно вночі. Ми пропили банку, якої вистачило на 1,5 месяців. 2 тиждня тому занінчили її пити. Результат зберігається. Нежиті за цей час не було жодного разу. Аденоїди я повторно ще не встигла перевірити, але по самопочуттю дитини я бачу, що все в порядку. У нас була легка стадія. Якщо у вас 2-3 стадія – можливо в вашому випадку однієї банки буде замало. Але знайте, що засіб працює! Цей пробіотик буде також эфективним при хронічних отитах, ангінах, тонзілітах, ринітах та ін. проблемах лор -органів. У складі засобу – спеціальні лактобактерії, які необхідні для місцевого імунітету. Часто выщеперелічені захворювання у дітей багатократно лікуються антибіотиками. А це в перспективі не тільки не позбавляє від хронічних захворювань, а ще й пригнічує місцеву мікрофлору. Пригнічення місцевої мікрофлори призводить до зниження імунітету, що в свою чергу знову призводить до хвороб. І так створюється замкнуте коло. От чому дуже важливо відновити мікрофлору!

Аналогічний засіб для дорослих фірми Nature’s Plus:

Якщо ця стаття була вам корисною, прошу в знак вдячності внести в поле “Економія” промокод PWK063 при замовленні на іНеrb!